“Dotze anys de Política Municipal : Perspectiva des de la ciència política”

Dimecres 5 de Juny a les 19:00h.

Conferència a la Sala de Cuines de l’espai Can Rius , carrer del Pont, 3 de Caldes de Montbui, a càrrec del que fins ara ha sigut el nostre Batlle durant 12 anys, el Sr. Jordi Solé i Ferrando.

Sr. Jordi Solé i Ferrando

El Sr. Jordi Solè, es llicenciat en ciències polítiques per la U.A.B.

Amplià la seva formació amb un màster en estudis europeus a la Universitat Europea Viadrina de Frankfurt de l’Oder. Ha portat aquests estudis a la pràctica fent d’assessor dels eurodiputats d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).Fou assessor del Secretari d’Indústria i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Va ser cap de llista d’ERC en les eleccions locals de Caldes de Montbui de Montbui del 2007 i el 16 de juny obtingué l’alcaldia. Posteriorment, també ocupà el càrrec de conseller comarcal. Va revalidar l’alcaldia, aquesta vegada amb majoria absoluta, a les eleccions municipals del 2011 i posteriorment també al 2015.

A les eleccions al Parlament Europeu de 2014 va ocupar el número tres de la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya. Tot i no ser elegit, l’endemà de les eleccions Ernest Maragall, número dos, va assegurar que a mitjan legislatura li cediria l’escó.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s