Tema d’interès: II Cicle Seminaris a l’Abast de la U.A.B.

Ja és oberta la matrícula del II Cicle Seminaris a l’Abast.

Aquest és un espai en què es tracten temes d’actualitat i d’interès per als participants, amb la idea de mantenir-se actualitzat en diferents àmbits de coneixement.

Les sessions es realitzen mensualment, sempre en dimecres de 17 a 19 h, a la Sala de Graus de l’Escola de Postgrau.

La inscripció es pot realitzar per a tot el cicle (90€), o només de les sessions que interessin de forma aïllada, fins el mateix dia de la sessió (15€).

La sessió inaugural tindrà lloc el proper 17 d’octubre, amb la sessió “Els inicis dels estudis de Ciència Política a la UAB. Incidència en la transició de la dictadura a la democràcia”, a càrrec del Sr. Isidre Molas i Batllori, catedràtic de dret constitucional, ex-diputat i ex-senador a les Corts, i magistrat del tribunal constitucional del Principat d’Andorra.

 Programa del II Cicle de Seminaris a l’Abast 2018-2019.

II Cicle Seminaris a l’Abast. Programa resum,0

II Cicle Seminaris a l Abast. Programa resum,0-page-001El II Cicle de Seminaris a l’Abast s’adreça especialment a l’alumnat del Pla Formatiu Aprenent al Campus i de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran, però està obert a tota la població major de 50 anys.

La inscripció es pot realitzar de manera virtual (instruccions) o presencial (amb cita prèvia) a l’Escola de Postgrau de la UAB (2a planta).

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s